Uw caravan verkopen in Luik

Binnen 1 dag ontvangt u gratis en vrijblijvend een bod op uw caravan.
  • Het bod dat wij doen is geheel vrijblijvend
  • Gratis (dus géén bijkomende kosten)
  • Geen risico! Uw caravan word na akkoord opgehaald
  • Uw eigen persoonlijke caravan makelaar
  • Meer dan 900 gecontroleerde en erkende caravan inkopers

Uw caravan verkopen in Luik


Wij van Caravanverkopen.be werken met vele caravan opkopers in de omgeving Luik. Al deze caravan inkopers zijn RDW erkend en door ons gecontroleerd. Uw caravan verkopen via Caravanverkopen.be is snel, simpel en makkelijk. U kunt uw caravan in 4 stappen bij ons aanmelden. Zodra u uw caravan bij ons heeft aangemeld gaat uw eigen occasion makelaar voor u aan de slag om de beste prijs voor uw caravan te krijgen. Dit zullen wij eerst gericht doen in uw provincie, in uw geval Luik. Het hoogste bod op uw caravan nemen wij altijd telefonisch met u door. Zodra u akkoord gaat met het bod wordt in overleg bepaald of de caravan bij u word opgehaald of de caravan gebracht moet worden.

Wij werken samen met vele bedrijven in de omgeving Luik. Dit betekend dat wij altijd een caravan inkoper bij u in de buurt hebben waar wij zaken mee doen.

Onze dienst voor u als verkoper is volledig kosteloos en vrijblijvend. Ook bij de verkoop van uw caravan blijft onze dienst voor u volledig gratis. Wanneer u het bod niet accepteert is dit geen probleem en kunnen we op dat moment helaas niets voor u betekenen.

Uw caravan verkopen via Caravanverkopen.be zorgt voor een veilige afhandeling. Denk hierbij aan; direct een vrijwaring voor uw caravan, direct contant geld of indien gewenst per bank, geen vreemde mensen aan de deur en geen proefrijders die geen echte interesse hebben.